πληροφορίες αποστολής

Η Holy Smoke προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές αποστολής και παράδοσης:

Στην Κύπρο (έως 3 εργάσιμες ημέρες)

ΝΕΟ: Yeniki Taxidromiki

  • Παράδοση στην πόρτα (Κύριες πόλεις) 4,50 € - 1 εργάσιμη ημέρα
  • Παράδοση σε πόρτα (Γύρω Περιοχές) 6,50€ - 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Επιπλέον χρέωση 0,50 € για αντικαταβολή

Ανατρέξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο για πληροφορίες σχετικά με τις γύρω περιοχές. Εάν δεν είστε σε αυτήν τη λίστα, τότε η τυπική χρέωση θα είναι 4,50 € συν 0,50 € επιπλέον για την αντικαταβολή για όλες τις τοποθεσίες..

ΓΑΠ ΑΚΗΣ ΕΞΠΡΕΣ

  • GAP AKIS Express (Παραλαβή από το πλησιέστερο γραφείο AKIS Courier στη διεύθυνση αποστολής): € 3

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Διατίθεται για παραγγελίες άνω των 50 € εντός Κύπρου. Θα σας το στείλουμε για παραλαβή στο τοπικό σας γραφείο GAP/Akis Couriers. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως ή πριν τις 11:00 π.μ. τις εργάσιμες ημέρες θα διεκπεραιώνονται και θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 11.00 π.μ. θα διεκπεραιώνονται και θα αναρτώνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σημείωση: Το Holy Smoke δεν μπορεί προς το παρόν να παραδώσει στη βόρεια πλευρά της Κύπρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για εναλλακτικές μεθόδους.

Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (5+ εργάσιμες ημέρες)

Υπόλοιπος κόσμος (10+ εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία της χώρας σας)

  • Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο ταμείο.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο στην Κύπρο. Οι χρεώσεις αντικαταβολής ισχύουν για τον παραλήπτη των προϊόντων. Αυτά πρέπει να εξοφληθούν πλήρως κατά την παράδοση.

Όλες οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Όροι παράδοσης και αποστολής:
Εάν και όταν τα πακέτα χαθούν, καθυστερήσουν ή καταστραφούν κατά την αποστολή από το Holy Smoke σε εσάς, το Holy Smoke δεν θα μπορεί να προσφέρει επιστροφή χρημάτων ή να στείλει ξανά τα προϊόντα έως ότου η αντίστοιχη εταιρεία ή οργανισμός αποστολής / logistics πραγματοποιήσει έρευνα. Αυτό, ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης, ενδέχεται να διαρκέσει κάποιο χρόνο, στην περίπτωση των Ταχυδρομείων Κύπρου 15 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες Κύπρου, 20 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες ΕΕ και 25 εργάσιμες ημέρες για διεθνείς παραγγελίες από την ημερομηνία αποστολής.

Εάν παραγγείλετε Προϊόντα για παράδοση εκτός Κύπρου, ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικούς εισαγωγικούς δασμούς και φόρους. Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή οποιωνδήποτε τέτοιων εισαγωγικών εισφορών ή/και φόρων. Επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες πληροφορίες.

Το δικαίωμά σας να ακυρώσετε

Με την επιφύλαξη των Όρων και Προϋποθέσεων μας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση και κυρώσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι (i) τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί σε εσάς. ή (ii) εντός επτά (7) ημερών από την επομένη της παραλαβής των προϊόντων. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε ένα email στο info@holysmoke.com.cy και συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία από την απόδειξή σας, όπως το όνομά σας, το σχετικό – προς επιστροφή – προϊόν/τα, αριθμό αποστολής, αριθμό παραγγελίας, διεύθυνσή σας κλπ και αν το επιθυμείτε, τους λόγους της επιστροφής σας, αν και δεν χρειάζεται να δώσετε τους λόγους σας.

Μόλις ειδοποιηθούμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, στην ίδια διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για να μας ενημερώσετε για την ακύρωση και την επιστροφή. Εάν απλώς «αλλάξατε γνώμη» μην αποσυσκευάσετε τα προϊόντα και επιστρέψτε τα σε εμάς κλειστά. Κατά την παραλαβή, – μόλις βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα μας έχουν επιστραφεί άθικτα – θα επηρεάσουμε άμεσα την επιστροφή χρημάτων σε εσάς, μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Θα πρέπει να λάβετε τα χρήματά σας πίσω, μείον τυχόν χρεώσεις πιστωτικής κάρτας ή Paypal (κ.λπ.), εντός 7 εργάσιμων ημερών από την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε ανοίξει το Προϊόν και επιθυμείτε να το ακυρώσετε, παρακαλούμε ξανασυσκευάστε τα πάντα σε μια κατάσταση όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπη. Εάν το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, ή έχει καταστραφεί ή δεν λειτουργεί, ενημερώστε μας αμέσως. Ίσως μπορέσουμε να το λύσουμε εξ αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε αυτό/τα Προϊόν/τα, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και επιστρέψτε τα σε εμάς το συντομότερο δυνατό, πρέπει να παραμείνετε εντός του ορίου των 7 ημερών εάν είστε ιδιώτης, εάν είστε εμπορική οργάνωση, πρέπει να αντιδράσετε άμεσα και δεν ισχύει το όριο των 7 ημερών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας εάν δεν έχουμε επαρκές απόθεμα για την παράδοση των αγαθών που παραγγείλατε, δεν έχετε επαρκή χρήματα στον λογαριασμό σας ή εάν έχουμε κάνει λάθος στην τιμολόγηση των προϊόντων με περιθώριο μεγαλύτερο από 10% ( όπως και να έχει).