Τα υγρά μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και προβλήματα, σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε σε ένα από τα πολλά φόρουμ «άτμισης», για παράδειγμα: www.e-cigarette-forum.com ή www.vapersforum.com. Να τι ξέρουμε και σκεφτόμαστε....

Διαθέτουμε μια σειρά ή τα πιο εκλεκτά υγρά, φτιαγμένα από τα καλύτερα συστατικά. Όλα τα συστατικά για τα ηλεκτρονικά μας υγρά Holysmoke είναι από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία (όπου υποβάλλονται σε αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους), ορισμένες επιλεγμένες γεύσεις από τις ΗΠΑ και επίσης, ναι, από την Κύπρο. Όλα τα βασικά συστατικά είναι καθαρότητας φαρμακευτικής ποιότητας, οι γεύσεις μας είναι φυσικά εκχυλίσματα φρούτων στις περισσότερες περιπτώσεις και τουλάχιστον USP (τρόφιμα). Είμαστε περήφανοι που συμμορφωνόμαστε πλήρως με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς στην Κύπρο και την ΕΕ.

Ελέγχουμε τακτικά τα υγρά μας σε ένα πιο αξιόπιστο βιοτεχνολογικό εργαστήριο στη Γερμανία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα υγρά μας Holysmoke είναι αγνά και καθαρά , με σωστή σήμανση και, το πιο σημαντικό, πλήρη απουσία καρκινογόνων νιτροζαμινών (οι αναφορές μπορούν να προβληθούν στο κατάστημά μας και μπορούν να παρέχονται κατόπιν αιτήματος). Το εργαστήριό μας συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς Υγείας και Ασφάλειας. Εργαζόμαστε σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα, καθαρό ατμό, καθαρή απόλαυση και κατασκευασμένο στην Κύπρο. Αυτό πρεσβεύουμε εμείς, Holy Smoke. Είμαστε παθιασμένοι με την ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Τι περιέχει τα υγρά Holysmoke;

Βασικά, περιοριζόμαστε σε 4 συστατικά. Αυτά είναι PG, VG, άρωμα και οργανική νικοτίνη. Δεν προσθέτουμε άλλα συστατικά. Όλοι έχουμε καπνίσει αρκετά (4000+) χημικά με κάθε τσιγάρο, περισσότερα από 60 από αυτά έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν καρκίνο.

Τα υγρά μας είναι νόστιμα, προσθέτουμε λίγο περισσότερη γεύση από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας. Δεν έχουν τόσο απαλή γεύση όσο κάποια άλλα, αυτό οφείλεται στην απουσία ορισμένων προσθέτων που προτιμούμε να παραλείψουμε. και γι' αυτό προσθέτουμε λίγο περισσότερο άρωμα. Οι γεύσεις μας είναι όλες γεύσεις φαγητού, οι περισσότερες είναι φυσικές.

Εγγυόμαστε ότι τουλάχιστον το 98% όλων των υγρών μας αποτελείται από προϊόντα ποιότητας τροφίμων . το ακριβές ποσοστό εξαρτάται από την ποσότητα νικοτίνης, για παράδειγμα τα υγρά νικοτίνης «0» μας είναι 100% διατροφικής ποιότητας, τα 6 mg/ml είναι 99,4% τροφής κ.λπ. Αυτή είναι, πιστεύουμε, μια πολύτιμη εναλλακτική λύση στα κινέζικα υγρά.

Τα κύρια συστατικά των υγρών μας είναι η φυτική γλυκερίνη (VG) και η φαρμακευτική προπυλενογλυκόλη ( PG ). Αν και τα ονόματα μπορεί να ακούγονται "περίεργα", οι ουσίες είναι εντελώς ακίνδυνες και χρησιμοποιούνται σε φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα, οδοντόκρεμες, τσίχλες ξυρίσματος κ.λπ. Διατίθενται ελεύθερα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) περιλαμβάνει την προπυλενογλυκόλη στον κατάλογο των ουσιών που αναγνωρίζονται γενικά ως ασφαλείς (GRAS) και χρησιμοποιείται επίσης για συσκευές εισπνοής άσθματος. (Δείτε άρθρα εδώ: www.articlesnatch.com/Article/The-Many-Uses-For-Propylene-Glycol/775807). Η φυτική γλυκερίνη (VG) χρησιμοποιείται επίσης ευρέως και δεν είναι τοξική. Είναι ένα φυσικό συστατικό όλων των λιπών και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε πολλά προϊόντα περιποίησης σώματος. Διατίθεται επίσης δωρεάν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ.

Προσθέτουμε αρώματα / αρώματα , για να δώσουμε λίγη γεύση. Και αυτά είναι φυσικά και τεχνητά αρώματα τροφίμων και ως εκ τούτου μη τοξικά. Τέλος, προσθέτουμε εκχύλισμα νερού καπνού ως νικοτίνη , που εισάγεται από τη Γερμανία, όπου υπόκειται σε πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Το ελαφρύτερο υγρό νικοτίνης μας έχει 0,3% (3mg/ml) και το ισχυρότερο σε 1,8% (18mg/ml).

Ετικέτες "Επιβλαβές και Τοξικό"

Αν ανησυχείτε για τα εικονίδια της ετικέτας, "επιβλαβές" και "τοξικό". Λοιπόν, εδώ είναι μια γρήγορη σύνοψη των γεγονότων και της γνώμης μας. Το γεγονός είναι ότι τα υγρά περιέχουν μικρές ποσότητες, αλλά παρόλα αυτά, καθαρή νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι μια τοξική χημική ουσία. Αντίθετα, η νικοτίνη στα τσιγάρα (και επομένως πολύ πιο επιζήμια) δεν θεωρείται τοξική. Όπως και να έχει, υπάρχουν κανονισμοί της ΕΕ σχετικά με αυτό και συμμορφωνόμαστε πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αυτός ο κανονισμός της ΕΕ απαιτεί από εμάς να επισημαίνουμε τα προϊόντα μας και, εάν αυτά περιέχουν νικοτίνη, τότε πρέπει να βάλουμε το "Χ" για τις ελαφριές εκδόσεις, που σημαίνει επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης κ.λπ. και "Τοξικό" για τη μεσαία έκδοση.

Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και απλώς για να είμαστε σαφείς, εάν δείτε ένα υγρό που δεν έχει αυτά τα εικονίδια και προειδοποιήσεις, τότε παραβιάζει τη νομοθεσία της ΕΕ και της Κύπρου. Δεν σημαίνει ότι αυτά τα υγρά θα ήταν πιο «υγιεινά» από τα δικά μας.

Πόσο υγρό ισούται με την κατανάλωση του τσιγάρου μου;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά μια ερώτηση που κάνει κάθε ατμιστής στην αρχή. Εδώ είναι τι πιστεύουμε, αφού έχουμε πραγματοποιήσει αρκετή έρευνα για αυτό το θέμα.

Ένας μέσος καπνιστής 1 πακέτου την ημέρα θα πρέπει να μπορεί να ενεργοποιεί ένα υγρό υψηλότερης ισχύος (16 έως 18 mg/ml) και να ατμίζει περίπου 20-30 ml από αυτό την εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό το υγρό έχει καλή επιτυχία! Τα μαθηματικά μοντέλα δεν λειτουργούν (όπως η ποσότητα νικοτίνης σε ένα τσιγάρο σε σύγκριση με την ποσότητα νικοτίνης σε ένα φυσίγγιο, ή 10 οπές σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο). Η νικοτίνη που απορροφάται από ένα τσιγάρο είναι διαφορετική από τη νικοτίνη που απορροφάται από το άτμισμα, αυτό έχει να κάνει με τη διαδικασία καύσης και την εισπνοή, για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε στα φόρουμ ( www.e-cigarette-forum.com ).

Ωστόσο, η συμβουλή που θα σας δώσει κάθε έμπειρος ατμιστής είναι: ατμίστε - αρχικά - όσο θέλετε, πάρτε μεγάλες και αργές συρσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε την άμεση επαφή του υγρού με το στόμα σας (αν σύρετε γρήγορα και δυνατά). και προσπαθήστε να κόψετε τη συνήθεια του τσιγάρου με κεραυνό. Θα αναπτύξετε, τελικά, μια ρουτίνα, όπως ακριβώς κάνατε (ή κάνετε) όταν καπνίζετε. Θα βρείτε τη σωστή δύναμη (και θα τη μειώσετε με τον καιρό, όπως όλοι κάνουμε), τη σωστή γεύση και τον σωστό ρυθμό.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσωπικά.